Actueel

Nieuws

Terugblik informatieavond 13 oktober 2021 Lokaal nieuws vrijdag 15 oktober 2021

Terugblik informatieavond 13 oktober 2021

Afgelopen woensdag was er een informatieavond rondom het thema ‘openbare ruimte en mobiliteit’. Het was een zeer geslaagde avond wat ons betreft. Hieronder een leuke foto. De deelnemers mochten op een grote situatietekening van het plan een plek in het landschap aanwijzen waar zij graag bijvoorbeeld een bankje, speeltoestel of egelhotel wilde plaatsen. Hoe kan je alsnog meedenken? Wij kunnen ons voorstellen dat je niet in de gelegenheid was om bij deze avond aanwezig te zijn. Daarom sturen we je bij deze de getoonde panelen en vragen we je om alsnog de enquête online in te vullen. Het is raadzaam eerst de panelen te bekijken, want de vragen gaan over wat je ziet op de panelen. Link naar de panelen Link naar de enquête

Participatieavond openbare ruimte & mobiliteit Lokaal nieuws dinsdag 12 oktober 2021

Participatieavond openbare ruimte & mobiliteit

Kom op woensdag 13 oktober 2021 van 19:00 tot 21:00 naar restaurant Tout Le Monde (Noordweg 19, Pijnacker) om jouw mening te geven. Wij zijn erg blij dat weer een fysieke avond kunnen organiseren om met jou in gesprek te gaan. Samen met de ontwerpers van Urban Synergy presenteren we deze avond de inrichting van de openbare ruimte en de mobiliteitsoplossingen. Denk met betrekking tot de inrichting van de openbare ruimte aan de locatie van de ontmoetingsplekken, groen- en speelvoorzieningen en welke producten en soorten hiervoor in aanmerking komen. Voor de mobiliteitsoplossingen werpen we een blik op parkeerplekken, verkeersroutes, oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s, E-bikes en deelauto’s. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jouw mening, welke je middels een vragenlijst kan geven. We benadrukken expliciet dat onderwerpen zoals woningoppervlaktes, plattegronden en woningprijzen NIET behandeld worden tijdens de bijeenkomst. We willen je graag de ruimte geven om onder het genot van een kopje koffie of thee de panelen te komen bekijken en je mening te geven en vragen je daarom op te geven hoe laat je zou willen komen? Log in via de website of vul eerst het belangstellingsformulier in om vervolgens een eigen account aan te maken.

Casa Vita online informatieavond Lokaal nieuws woensdag 09 juni 2021

Casa Vita online informatieavond

Casa Vita wordt een vitale woon- en leefgemeenschap in houtbouw. Er is niet alleen nagedacht over de wensen, behoeften en gezondheid van de toekomstige bewoners, maar ook van de omwonenden, bezoekers en passanten. Op 13 juli jongstleden is de eerste (online) informatiebijeenkomst geweest! Gemeente Pijnacker en Blauwhoed hebben zich voorgesteld en hebben uitleg gegeven over het project en planning.

Evenementen

29 okt
Informatieavond De Vlinderpoort - Rijswijk Buiten
De Vlinderpoort

Meer weten

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Pijnacker-Nootdorp.

Aanmelden