Lokaal nieuws dinsdag 08 februari 2022 Bron: Casa Vita

Online tafelgesprek over Houtbouw

Wil je ook meer leren over houtbouw? En wil je ook actief meepraten? Schakel dan op 28 maart tussen 19.30 en 20.30 uur. 

Na de leuke interactieve participatieavond over de openbare ruimte, is het nu tijd voor het volgende onderwerp; houtbouw. Tijdens een online tafelgesprek op maandag 28 maart, gaat een neutrale facilitator het gesprek aan met een aantal experts op het gebied van bouwen in hout waaronder de architect. Ook vragen we om mee te denken en tijdens de avond ook input te leveren. 

Om zoveel mogelijk onderwerpen te behandelen die bij de belangstellenden leeft, vragen we je om alvast je vraag in te sturen. Wij verzamelen deze vragen en daaruit halen wij een aantal onderwerpen die we de revue kunnen laten passeren tijdens de avond. Vragen insturen kan als je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief van Casa Vita. Binnenkort sturen we via de nieuwsbrief de gedetailleerde informatie en de link naar de livestream.De link naar de livestream zal ook in dit nieuwsbericht verschijnen zodra deze gereed is. 

Meer weten over Casa Vita

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Pijnacker-Nootdorp.

Aanmelden