Casa Vita

Pijnacker-Nootdorp - Pijnacker
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Een groene omgeving waar je gelukkig en gezond kan leven, waar je samen met de buurt zorgt voor en uitkijkt naar een ander. Dat is Casa Vita.

Wandelend vanaf het centrum van Pijnacker richting de Goudenregensingel kom je straks het unieke en duurzame Casa Vita tegen. Kies je voor een van de wandelpaden door het nieuwe park van Casa Vita of kies je voor de kortste weg over de stoep van de Meidoornlaan; het kan allemaal. In de gezamenlijke huiskamer worden de hersens onderhouden met bijvoorbeeld een pubquiz, coffee-talk of garden-speech.

Welkom in Casa Vita; een gezellige buurt met een vriendelijke uitstraling, ietwat verscholen achter groene taluds en rijke beplanting.

Casa Vita wordt een nieuwe gezonde woon- en leefgemeenschap in houtbouw; omdat wonen in een houten gebouw gezond is. Er is niet alleen nagedacht over de wensen, behoeften en gezondheid van de toekomstige bewoners, maar ook die van de omwonenden, bezoekers en passanten. Met bijna 100 koop- en huurappartementen, is hier straks ruimte voor starters, senioren en eenieder die in een groene, dorpse omgeving wil wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Casa Vita
Koopwoningen
60
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Pijnacker-Nootdorp.

Aanmelden