Casa Vita

Pijnacker-Nootdorp - Pijnacker
Archief

€ 240.000,- tot € 865.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 133m2

Over dit project

CASA VITA IS REEDS 100% VERKOCHT

Op een prachtige plek in het landelijke Pijnacker, wordt Casa Vita gerealiseerd. In een groene omgeving, waar nog alle ruimte is voor een gelukkig en gezond leven. Casa Vita is een bijzonder nieuwbouwproject, waar mens en natuur samenkomen en waar houtbouw zorgt voor een fijne en unieke woonbeleving.

Casa Vita bestaat uit 67 koop- en 34 (sociale) huurappartementen verdeeld over twee  bouwdelen van drie en vier woonlagen. Kleinschalig, met een mooie architectuur en een gevarieerd woningaanbod. Bedoeld voor iedereen die zoekt naar de charme en sfeer van het wonen in een groene en dorpse setting. Hier wordt een prachtige, parkachtige woonomgeving gecreëerd die nauw aansluit op de landelijke omgeving. Met ruim ingerichte groenstroken voorzien van toegankelijke looproutes en een weelderige gemeenschappelijke binnentuin. En met binnen en buiten ontmoetingsruimtes, waarmee het karakter van dorps wonen en ‘samen met de buurt’ wordt versterkt.

Op zoek naar nog meer gezelligheid? Dan hoef je niet ver te zoeken. Op enkele wandelminuten sta je in het centrum van Pijnacker. Ook ben je in een mum van tijd in één van de bruisende omliggende steden; Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Casa Vita
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 67 beschikbaar
Prijs
€ 240.000,- tot € 865.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Pijnacker-Nootdorp.

Aanmelden