WijCK

Pijnacker-Nootdorp - Pijnacker
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Welkom in WijCK

WijCK wordt een levendige en groene buurt. Een beetje stads en tegelijkertijd dorps. Groot genoeg voor gezellige levendigheid op straat. Klein genoeg om bekenden tegen te komen. In WijCK voel je je thuis! Wil jij wonen op misschien wel de leukste plek van Pijnacker-Nootdorp?

In WijCK komen circa 330 koop- en huurwoningen verdeeld over vier woongebouwen. Van groot tot klein, voor jong tot oud, singles, stellen en families en in verschillende prijsklassen. Comfortabel en energiezuinig. Ontmoeten staat in WijCK centraal. Op het plein, in de koffiebar, op het multicourt of in een van de binnentuinen. Allerlei voorzieningen én de metrohalte Pijnacker-Zuid vind je om de hoek.

De eerste fase in WijcK is succesvol verkocht en in aanbouw. Deze zomer start de verkoop van de tweede fase. We vertellen je graag alvast wat meer over deze 51 energiezuinige koopappartementen met 2, 3 en 4 kamers én penthouses. En: bij een groot deel van deze koopwoningen kun je eventueel gebruik maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)!

Interesse? Meld je aan op www.woneninwijck.nl en blijf op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
WijCK
Start (voor)verkoop
17-05-2024
Start (voor)verhuur
17-05-2024
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Pijnacker-Nootdorp.

Aanmelden