KIEM Wonen

Pijnacker-Nootdorp - Pijnacker
Actueel aanbod

€ 529.000,- tot € 599.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 167m2
Kaveloppervlak
99 - 496m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Wonen in een gezellig dorp, waar je de rust en ruimte ervaart in een weids landschap. Maak kennis met KIEM: het duurzame nieuwbouwproject gelegen in Pijnacker, het ontstaan van woonwijk De Scheg, met totaal zo’n 326 woningen. In de nieuwe wijk is ruimte voor appartementen, eengezinswoningen en (geschakelde) villa’s. In KIEM staat natuurlijk wonen centraal. Niet alleen de woningen zelf zijn duurzaam, ook de omgeving wordt duurzaam ingericht met oog op klimaatadaptatie en biodiversiteit. Zo biedt KIEM een thuis voor mens en dier. In KIEM woon je op jouw manier! Het wordt een heerlijke plek voor jong en oud. Deze zomer is er gestart met de bouw van KIEM fase 1. Naar verwachting worden de eerste woningen van fase 1 vanaf het voorjaar van 2024 opgeleverd.

Een villa op de mooiste plek
In het noordelijkste deel van woonwijk De Scheg verrijzen 20 geschakelde- en vrijstaande villa's. Na de succesvolle verkoop van de eerste reeks villa’s, is er deze week gestart met de verkoop van nog acht royale geschakelde villa’s en vier luxe vrijstaande villa’s beschikbaar. Door het gebruik van natuurlijke materialen en aardse tinten gaan de woningen perfect op in de groene omgeving. Dankzij de speelse variatie in de gevelafwerking is er zeker voor ieder wat wils. De villa’s hebben een woonoppervlakte van ca. 154 tot 167 m². en zijn gelegen op zeer royale kavels. Hier ervaar je straks een heerlijke vrijheid. Om in aanmerking te komen voor één van de villa’s is het mogelijk om je t/m 4 oktober 2023 in te schrijven. Daarna vindt de toewijzing plaats. Kijk voor meer informatie over de villa's op: www.kiemvillas.nl

De eengezinswoningen – een fijn thuis voor iedereen
Naast de villa’s bestaat het aanbod van KIEM ook uit heerlijke eengezinswoningen. De grote raampartijen van de woonkamer zorgen voor een aangename verbinding met de tuin. De woningen die op dit moment nog beschikbaar zijn, grenzen met de voorzijde aan een parkzone óf een groene wadi. De natuur groeit hier letterlijk tot aan de voordeur. Enkele woningen zijn voorzien van een opvallende dwarskap. Hiermee ontstaat er eenvoudig een extra ruime zolderkamer. Ideaal voor wie net wat meer ruimte zoekt. Interesse? Er zijn nog maar enkele eengezinswoningen beschikbaar!

Pijnacker, jouw thuis
KIEM is gesitueerd in Pijnacker. Een plek waar je geniet van een rijkheid aan voorzieningen en mogelijkheden dankzij de centrale ligging tussen Den Haag en Rotterdam. Pijnacker heeft een goed openbaar vervoersnetwerk waarmee je per bus of metro zo op weg bent. Maar ook ervaar je de rust van een dorp met een oude dorpskern en gezellige winkelstraat. Woon je in Pijnacker, dan heb je vele winkels binnen handbereik en kun je heerlijk ontspannen in het sportpark, zwembad en de bibliotheek. Stap je graag op de fiets voor een heerlijke fietstocht? Pijnacker e.o. kent een uitgestrekt fietsnetwerk, dat tevens doorgetrokken wordt in de nieuwe wijk. Het landschap voelt niet alleen dichtbij, het is ook dichtbij.

Schrijf je nu in!
Op 28 februari 2024 start de verkoop van een nieuwe fase eengezinswoningen. Ga naar de projectwebsite voor meer informatie!

Meer informatie

Kenmerken

Project
KIEM Wonen
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 529.000,- tot € 599.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Noordwesten, Tuin op het Zuiden, Tuin op het Zuidwesten, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen)
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Groene Energie, Koeling, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Pijnacker-Nootdorp.

Aanmelden