WijCK fase 2

Pijnacker-Nootdorp - Pijnacker
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
51 - 172m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Eindelijk! Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de tweede fase van WijCK. Het moment is daar om dé sneak preview met je te delen van de 51 energiezuinige koopappartementen met 2, 3 en 4 kamers én penthouses. En: bij een groot deel van deze koopwoningen kun je eventueel gebruik maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)! De verkoop start deze zomer.

WijCK fase 2 bestaat uit:
2-kamerappartementen: v.a. ca. € 295.000,- v.o.n. (mét NHG en starterslening mogelijk)
3-kamerappartementen: v.a. ca. € 389.000,- v.o.n. (mét NHG)
4-kamerappartementen: v.a. ca. € 435.000,- v.o.n.
Penthouses: v.a. ca. € 569.000,- v.o.n.

Alle woningen tot de NHG-grens worden verkocht inclusief keuken, sanitair en badkamer en energiesysteem.
Alle woningen met prijzen boven de NHG-norm worden verkocht inclusief keuken, sanitair en badkamer.

Jouw WijCK in Pijnacker | Waar alles samenkomt
Je voelt je thuis in WijCK, pal naast metrostation Pijnacker-Zuid. Dit is het nieuwste gezicht van Pijnacker: een beetje stads maar ook vertrouwd als in een dorp. Groot genoeg voor gezellige levendigheid op straat. Klein genoeg om bekenden tegen te komen. Hier woon je in een heerlijk comfortabele, energiezuinige woning vlak bij alle voorzieningen. Voor nog meer winkels en horeca neem je gewoon even de metro naar Rotterdam of Den Haag. En daarna weer lekker naar huis.

Aantrekkelijk geprijsde woningen
Het kopen van een nieuwe woning is een spannende gebeurtenis. Met deze tweede fase in WijCK bieden wij starters en mensen met een middeninkomen de mogelijkheid om in Pijnacker een sfeervolle en duurzame woning te kopen. Bij een groot deel van deze koopwoningen kun je eventueel gebruik maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dit betekent dat je op een veilige en betrouwbare manier gebruik kunt maken van een relatief goedkope hypotheek, omdat de NHG extra zekerheid biedt voor de bank. Je kunt daardoor een hypotheek afsluiten tegen een scherpe hypotheekrente. Ook zijn de leennormen sinds 1 januari verruimd én is er een starterslening beschikbaar vanuit de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Dit maakt deze woning wellicht ineens wel verrassend haalbaar! Heb je prangende vragen? Lees alvast de veelgestelde vragen of neem contact op met het verkoopteam. Meer informatie lees je op woneninwijck.nl. Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
WijCK fase 2
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Start verhuur
2024 (3e kwartaal)
Woningen
0 van 51 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Pijnacker-Nootdorp.

Aanmelden